top of page

Aktivitetstilbud på og rundt hotellet

Nå er det 5 måneder til sommerens vakreste eventyr starter! Lurer du på hva annet enn sjakk Golsfjellet har å by på?

 

Sjakk-NM på Storefjell 2024 byr på mye mer enn bare sjakk! Rundt hotellet finnes det fantastiske turmuligheter til fots eller på sykkel, enten man trenger en liten time for å klarne hodet etter tap, gå seg en seiersrunde, gå på stolpejakt, eller om man vil ta seg en flere timers tur i herlig landskap.


Man kan også leie sykler og elsykler på hotellet. På sykkelturer er det mulig å få seg både lønsj og vaffel hos flere av naboene til hotellet, og man kan også ta seg en luftig stolheistur i Bualie, eller sykle til nærmeste badevann. Det er mulig å bestille fjellridning for liten og stor fra NM-hotellet. De tilbyr også gratis leie av tråbåt på et vann like ovenfor hotellet. I nærheten finnes flere muligheter for fiske, båt, kano, padlebrett og bading.Inne har hotellet basseng med en 50 meter lang sklie, eget barnebasseng, shuffleboard, biljardbord, bordtennisbord, og egen arcade-hall med et bredt utvalg av spill som ballspill, bilspill, airhockey med mer. Ellers utendørs jacuzzi og minigolf på taket.

 


Ta en titt på nettsiden til hotellet for full oversikt over aktiviteter, og ta kontakt med resepsjonen ved spørsmål eller booking.

 

Styr unna hetebølgene i Sør-Europa, og kom til Storefjell for sjakk og natur!

コメント


bottom of page