top of page

Reisen til NM på Storefjell

Storefjell Resort Hotel er lokalisert sentralt i hjertet av Sør-Norge med overkommelig reiseavstand i alle retninger.

Hotellet ligger på fjellet nær Riksvei 51 som strekker seg mellom Gol – Leira/Fagernes. Avkjøring skiltet til Golsfjellet.

Det er 20 km til Gol, 40 km til Leira og 43 km til Fagernes.

Hovedveien til Gol fra enten øst eller vest er Riksvei 7, eller alternativt Riksvei 52 over Hemsedalsfjellet.

Hovedveien til Leira/Fagernes fra enten øst eller vest er E16, eller som et annet alternativ, Riksvei 51 over Valdresflya.

 

Komfortabel reise med Bergensbanen

En attraktiv transportmulighet er å ta Bergensbanen til Gol stasjon. Toget til Gol tar omtrent 3 timer fra Oslo S og 4 timer fra Bergen, med flere daglige avganger. For mer informasjon, vennligst besøk www.vy.no.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det går også ekspressbuss-ruter til både Gol og Fagernes skysstasjoner. Det er ellers noen bussavganger over fjellet mellom Gol og Fagernes, men de kjører ikke fram til hotellet.

 

Hotellbuss henter på Gol

Merk: Etter forhåndsavtale, helst dagen før eller tidligere, kan hotellets minibuss hente og bringe gjester fra og til Gol. Dette kan avtales ved å ringe 32078000, og koster kr 95 per person.

 

Egen direktebuss fra Oslo Lufthavn Gardermoen til Storefjell

Vi planlegger å arrangere en slik buss på fredag, med forventet avgang fredag 28. juni kl. 1630 og ankomst til Storefjell kl. 1945. Den antatte prisen er kr 550 per voksen og kr 350 per barn. En eventuell returbuss fra Storefjell lørdag 6. juli kl. 1715 er planlagt å ankomme Oslo Lufthavn Gardermoen rundt kl. 2030.

Vennligst send en e-post til arrangøren på oystein@sjakkforlag.no 

INNEN 30. MAI dersom du vil bestille direktebuss fra Gardermoen til Storefjell.

 

Hotellets egen reiseinformasjonsside informerer også om muligheten for å reise med småfly til Gol flyplass, Klanten, og til og med lande med helikopter:

https://www.storefjell.no/veien-hit/

bergensbanen.jpg
bottom of page